Gazduire Server Privat Minecraft

Solutie de gazduire scalabila si sigura pentru unul dintre cele mai populare jocuri online din lume
host minecraft

Pachete disponibile Minecraft

Alege pachetul dorit in functie de necesitatile tale. Daca doresti un pachet custom te rugam sa ne contactezi.

host minecraft
Minecraft Basic

Performanță ridicată la prețuri imbatabile.

5.99/luna

"clever10" - Reducere 10%
  • 1.2 GB RAM
  • Nelimitat sloturi
RECOMANDAT
host minecraft
Minecraft Deluxe

Performanță ridicată la prețuri imbatabile.

9.99/luna

"clever10" - Reducere 10%
  • 2.4 GB RAM
  • Nelimitat sloturi
host minecraft
Minecraft Premium

Performanță ridicată la prețuri imbatabile.

14.99/luna

"clever10" - Reducere 10%
  • 3 GB RAM
  • Nelimitat sloturi

Toate pachetele de gazduire Minecraft includ:

Misiunea noastra este de a oferi clientior nostri servicii de calitate ridicata la cele mai bune preturi din Romania si nu numai.

DE CE SA ALEGI CLEVER HOST?

Indiferent de serviciul ales ne vom stradui sa asiguram clientilor nostri o experienta cat mai placuta pe toata perioada colaborarii.

Servere de Viteza
icon

Folosim servere cu stocare SSD-NVMe, tehnologie care creste de pana la 10 ori viteza de incarcare a site-ului tau. Pe langa asta oferim gratuit CloudFlare si Litespeed.

99.9% Uptime
icon

Suntem increzatori in calitatea infrastructurii noastre de aceea garantam un uptime de 99.9%.

Amanare la plata facturii
icon

Pentru a evita suspendarea serviciului respectiv downtime, ai posibilitatea sa ceri o amanare cu pana la 5 zile de la plata facturii fara sa ne prezinti vreun motiv anume.

Administrare facila a serverului

Punem la dispozitia clientilor un panou intuitiv, simplu de utilizat pe care sa il poti utiliza fara a avea nevoie de cunostinte complicate.

Întrebări frecvente (FAQ)

Cele mai populare intrebari despre serviciile de gazduire Minecraft

Minecraft este un joc video de aventură care a atras o imensă popularitate la nivel mondial de la lansarea sa în 2011. Creat de Markus Persson, dezvoltator de jocuri video suedeze și Mojang, le permite jucătorilor să exploateze blocurile și apoi să le creeze așa cum le place. Într-o lume 3D, fiecare jucător demonstrează o mare creativitate în timp ce explorează, adună resurse, creează cuburile și apoi luptă. Sunt disponibile mai multe moduri de joc și versiuni multi-player. La mijlocul anului 2018, se mândrește cu peste 91 de milioane de jucători activi lunar. Este considerat pe larg ca unul dintre cele mai populare jocuri video de până acum, fiind vândut peste 177 de milioane de copii la nivel mondial pe platforme și dispozitive.

Comenzile de Minecraft se activeaza in maxim 60 de secunde de la confirmarea platii. Se mai pot intalni cazuri exceptionale in care din cauza unei erori tehnice, comanda trebuie verificata de un operator pentru activare.

Desigur. Exista aceasta posibilitate, fara a afecta in vreun fel continutul serverului. Pentru upgrade se trimite un ticket la departamentul "Comercial".

Protectie Anti-DDoS PRO

Toate serviciile oferite au inclusa mitigarea automata a atacurilor DDoS.

Pentru a detecta atacul, fluxul de conexiuni trimis catre server este analizat continuu de catre soluțiile noastre de detectare. Fiecare router trimite un rezumat al 1/2000 de trafic în timp real.
Acest rezumat este analizat si comparat cu semnăturile unui atac. Dacă comparația este pozitivă, mitigarea este configurată în câteva secunde. protectie anti ddos

Principiul atacurilor DDoS este supraîncărcarea serviciilor. Uneori, întreaga rețea a furnizorului este incapabilă să gestioneze sarcina. Când atacul este detectat, serviciile de absorbtie, replicate în 7 centre de date de pe 3 continente, se activează simultan pentru a-și combina puterea și a absorbi intreg traficul. Capacitatea totala de absorbtie a acestora este de peste 2 Tbps. protectie host

Mitigarea constă în filtrarea traficului malitios și încărcarea acestuia cu VAC, lăsând în același timp pachetele legitmate. Tehnologia VAC este formata din mai multe dispozitive, fiecare cu o funcție specifică de a bloca unul sau mai multe tipuri de atac (DDoS, Flood, etc.). În funcție de atac, pe fiecare dispozitiv VAC pot fi puse în aplicare una sau mai multe strategii de apărare. protectie ddos
hostsight
Ai intrebari sau nelamuri legate de servicii?