Internet Protocol

IP-ul meu: 3.238.49.228

Amazon Technologies Inc., AWS EC2 (us-east-1), United States, Virginia, Ashburn!

my ip

IP - Internet Protocol

IP (Internet Protocol) este un protocol care identifică fiecare interfață logică a echipamentelor conectate printr-un număr numit „adresă IP".

Dacă doriți să vă schimbați adresa IP de pe computerul de acasă, există câteva moduri care vă pot ajuta - unele simple, altele nu.

- Pur și simplu opresti sau deconectezi modemul pentru aproximativ cinci minute. (Nu trebuie să opresti pc-ul.) În multe cazuri, acest lucru va schimba adresa IP când revii online.

- Poti folosi datele mobile ale telefonului.

- Foloseste un server Proxy. Dacă încercați să vă schimbați adresa IP în principal pentru că doriți să accesați forumuri bazate pe web, este posibil să doriți să utilizați un server proxy

Un server proxy este un computer folosit ca un fel de intermediar între computerul dvs. și site-urile pe care le vizitați, pentru a putea naviga anonim sau pentru a ocoli abilitățile de blocare a site-urilor pe care le vizitați. Puteți să vă ascundeți adresa IP de domiciliu utilizând un server proxy.

IP (Internet Protocol) este un protocol care asigură un serviciu de transmitere a datelor, fără conexiune permanentă. Acesta identifică fiecare interfață logică a echipamentelor conectate printr-un număr numit „adresă IP”. Versiunea de standard folosită în majoritatea cazurilor este IPv4. În IPv4, standardul curent pentru comunicarea în Internet, adresa IP este reprezentată pe 32 de biți (de ex. 192.168.0.1).[1] Alocarea adreselor IP nu este arbitrară; ea se face de către organizații însărcinate cu distribuirea de spații de adrese. De exemplu, RIPE este responsabilă cu gestiunea spațiului de adrese atribuit Europei.