gazduire domenii

Caută și inregistrează
domeniu pentru site-ul tău

Tastează numele de domeniu pe care ți-l dorești și află imediat dacă este disponibil

Vezi lista de preturi

Follow on
host vps
inregistrare domeniu .ro
inregistrare domeniu eu
inregistrare domeniu xyz
inregistrare domeniu live

Cele mai populare domenii

Verificați disponibilitatea numelui de domeniu folosind instrumentul nostru de verificare a domeniilor. Introduceți numele dorit și obțineți rezultate instantanee.

domeniu com inregistrare domeniu com SALE Oferiți încredere cu cel mai cunoscut TLD. Verifică un nume
inregistrare domeniu ro domenii ro SALE TLD-ul oficial a domeniilor din România. Verifică un nume
domeniu eu inregistrare domeniu eu SALE TLD-ul de internet pentru țările din UE. Verifică un nume
domeniu xyz inregistrare domeniu xyz SALE TLD-ul următoarei generații de internet. Verifică un nume
inregistrare domenii

De ce să alegi Clever Host?

Clever Host asigură o înregistrare rapidă și accesibilă a domeniului, cu activare instantă și asistență live dedicată.

domenii web

Confidențialitatea ta e în mâini bune

De obicei, atunci când înregistrați un nume de domeniu, datele dumneavoastră personale se găsesc în baze de date publice, cum ar fi WHOIS.

Protejați-vă datele personale cu Clever Host. Serviciul nostru de protecție a confidențialității domeniului vă va proteja datele personale iar acestea vor fi ascunse.

Caută un domeniu

Ai deja un domeniu? Transferă-l la Clever Host

Poți să-ți folosești cu ușurință numele de domeniu existent cu Clever Host, dacă îl transferi de la furnizorul tău actual de domeniu - trebuie să faci doar câteva clicuri.

Transfer un domeniu
inregistrare domeniu ro
inregistrare domeniu com

Configurare imediată și administrare simplă

Odată ce ai găsit domeniul potrivit pentru siteul tău, este timpul să-l înregistrezi și să-l conectezi cu site-ul tău. Din fericire pentru tine, Clever Host te va ghida prin fiecare etapă, care oricum necesită doar câteva clicuri. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice.

Caută un domeniu
client clever host
Sorin Buhaschi

Servicii UP!! 99,99% Suportul tehnic este ok dar se poate si mai bine, per total clever-host.ro cel mai stabil si cel mai ok raport calitate pret de pe piata din romania pe parte de hosting. BRAVO!!

inregistrare domeniu .ro inregistrare domeniu
inregistrare domeniu
Mircea Prodan

Oameni seriosi (cel putin pana acuma :) ). Am incercat cu diversi provideri, dar s-au dovedit total neseriosi. Folosesc serviciile clever host de cateva luni bune si sunt multumit. Preturi de bun simt, raspuns prompt la solicitari. Tineti-o tot asa! Va doresc succes!

inregistrare domeniu inregistrare domeniu
inregistrare domeniu
Cosmin Frai

Servicii bune, ieftine si calitative! Deoarece preturile sunt mici, imi permit sa cumpar gazduire pentru orice am nevoie cu usurinta. Asistenta este foarte buna, baietii sunt foarte de treaba. Recomand si mult succes echipei si celor ce vor deveni clienti aici!

inregistrare domeniu .ro inregistrare domeniu .ro

Ai nevoie de ajutor?
Contacteaza-ne acum.

Suntem mereu la dispoziție in cazul in care aveti nevoie de suport.

inregistrare domenii

Întrebări frecvente.

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre de domenii

Inregistrarea unui domeniu este considerată o achiziție definitivă și nu este eligibilă pentru returnare sau rambursare.

Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia. Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.

Numele unui domeniu NU se schimbă, conform regulilor de înregistrare, disponibile la www.rotld.ro, secțiunea ”Reguli / Reguli de Înregistrare”

Pentru ca un domeniu sa fie vizibil pe internet, nu este de ajuns ca el sa fie rezervat ca si nume, ci trebuie sa aiba si un loc pe server, unde sa fie puse fisierele site-ului si celelalte servicii aditionale.

Domeniile premium sunt domenii care au un tarif special față de tariful practicat în mob obișnuit pentru extensia pe care o au.
De regula domeniile premium sunt scurte alcătuite din 1-3 litere sau domenii care au la bază de obicei cuvinte foarte uzuale, definitorii pentru domeniul respectiv de activitate cum ar fi auto, host, news etc.
Prețul domeniilor premium este stabilit fie de proprietarii lor fie de regiștrii. Acesta va fi stabilit în funcție de numărul de caractere, uzualitatea cuvântului ș.am.d.

Intreaga perioada de valabilitatea ramasa a domeniului va fi transferata. Nu o vei pierde. De asemenea, perioada de valabilitate a domeniului va fi prelungita pentru un (1) an.

domenii clever host