Caută un nume de domeniu

introduceți numele dorit și verificați instantaneu disponibilitatea numelui de domeniu. Cumpărați și înregistrați un domeniu cu ușurință cu Clever Host.

.ro
€ 14.50
.eu
€ 4.90
.com
€ 14.90
.fun
€ 2.99
.pw
€ 1.99

Cele mai populare extensii de domeniu

domenii web shop
Utilizat de o varietate de site-uri web legate de divertisment.
€ 2.99
€ 25.00
Register
inregistrare domenii web xyz
.xyz este următoarea generație de internet.
€ 2.99
€ 15.00
Register
domenii web eu
Extensia de internet pentru țările din UE.
€ 4.90
€ 10.00
Register
clever host domenii live
Perfect pentru conținut proaspăt și în timp real
€ 9.90
€ 25.00
Register
inregistrare domeniu com
Creați încredere cu cel mai cunoscut domeniu.
€ 14.90
€ 15.50
Register
webhost domenii web ro
.ro este extensia oficială a domeniilor din România.
14.50
€ 15.50
Register

3 sfaturi pentru a gasi numele de domeniu ideal

Cateva reguli care te va ajuta in gasirea unui nume de domeniu relevant pentru tine.

1

Cauta un nume usor de memorat
Numele domeniului tău ar trebui să fie memorabil. Alege un nume scurt.

2

Cunoaste-ti publicul tinta
Cuvintele cheie ţintă sunt importante in alegerea numelui pentru viitorul tau site.

3

Cauta cuvinte cheie populare
Cauta cuvintele populare legate de produsele sau serviciile pe care le oferi.

inregistrare domenii

Transferă-ţi domeniul la noi

Noi ne ocupăm de toate aspectele tehnice pentru transferul domeniului de la actualul furnizor în administrarea Clever-Host.

Transfera Domeniul Acum
domenii web

De ce sa inregistrezi un domeniu la Clever-Host?

inregistrare domenii
Protecţie WHOIS

Veti putea activa protecția de identitate WHOIS pentru a vă proteja datele personale și a reduce spamul.

inregistrare domenii
Usor de administrat

Zona de administrare este intuitiva si usor de utilizat pentru a va putea concentra asupra lucrurilor care conteaza.

gazduire web

Confidențialitatea domeniului

Protejează-ţi datele personale! Evită spam-ul și ochii publicului prin utilizarea serviciului nostru de protecție a confidenţialităţii. Vom înlocui datele personale cu informații generice care te vor proteja.

Domain Name

Totul incepe cu numele domeniului

Gaseste domeniul perfect

.ro, .eu sau .com .tech, .taxi, .host sau .srl? La noi ai toate șansele să găsești numele potrivit proiectului tău. Este recomandat să vă înregistrați din timp domeniul preferat pentru a împiedica altă persoana să-l ia.

INTREBARI FRECVENTE

Găsește răspunsul la întrebări frecvente despre verificare domeniu și domenii în general.

Ce este un domeniu web?

Un nume de domeniu este asemănător cu adresa ta fizică, deoarece este modul în care oamenii te găsesc pe World Wide Web. De aceea, numim bara din partea de sus a unui browser, bara de adrese - este locul în care introduci un nume de domeniu pentru a găsi un site web. Dacă un nume de domeniu este ca adresa ta, atunci serverul pe care este găzduit site-ul tău este ca și clădirea fizică. Când creezi un site web, setezi numele domeniului să indice spre serverul tău, astfel încât dacă cineva dorește să-ți găsească site-ul, persoana respectivă poate introduce numele domeniului tău și acesta îl va duce direct acolo. Fără un nume de domeniu, vizitatorii ar trebui să introducă adresa IP (de exemplu, 87.249.281.92) a serverului tău.

De ce am nevoie de un domeniu?

Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia. Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.

Daca inregistrez un domeniu, imi pot creea un site?

Pentru ca un domeniu sa fie vizibil pe internet, nu este de ajuns ca el sa fie rezervat ca si nume, ci trebuie sa aiba si un loc pe server, unde sa fie puse fisierele site-ului si celelalte servicii aditionale.

Pot schimba numele domeniului daca ma razgandesc?

Numele unui domeniu NU se schimbă, conform regulilor de înregistrare, disponibile la www.rotld.ro, secțiunea ”Reguli / Reguli de Înregistrare”

Ce inseamna TLD?

TLD înseamnă ‘top-level domain’ (domeniu de nivel superior) și se referă la ultima parte a unei adrese web după punctul final. Exemplele includ .com, .gov și .org. Nu poți avea un site fără TLD și fiecare nume de domeniu este alcătuit dintr-o etichetă (adică hostinger) și un TLD (adică .ro). Lucrul cel mai important despre TLD-uri este că acestea îți spun, de obicei, ceva despre site, cu excepția .com care inițial a însemnat "comercial", dar este acum folosit de aproape toți. Alte exemple includ .org (organizație), .edu (educație) și .gov (guvern). TLD-urile pot fi împărțite în două categorii suplimentare: domenii de nivel superior (ccTLD) și domenii generice de nivel superior (gTLDs).

Ce este un domeniu premium ?

Domeniile premium sunt domenii care au un tarif special față de tariful practicat în mob obișnuit pentru extensia pe care o au.
De regula domeniile premium sunt scurte alcătuite din 1-3 litere sau domenii care au la bază de obicei cuvinte foarte uzuale, definitorii pentru domeniul respectiv de activitate cum ar fi auto, host, news etc.
Prețul domeniilor premium este stabilit fie de proprietarii lor fie de regiștrii. Acesta va fi stabilit în funcție de numărul de caractere, uzualitatea cuvântului ș.am.d.

Daca imi transfer domeniul aici, voi pierde perioada ramansa la actuala firma de host?

Intreaga perioada de valabilitatea ramasa a domeniului va fi transferata. Nu o vei pierde. De asemenea, perioada de valabilitate a domeniului va fi prelungita pentru un (1) an.