Aug 23rd Metin2- HomePage Premium

Homepage Metin2 - Perzonalizabil Ce contine? - ItemShop integrat - Roata Norocului - Design Premium - Personalizare Logo - Instalare Gratuita    PRET  2.5 Euro  LIVE DEMO   COMANDA PRINT SCREEN Continuare »

Jun 17th Domeniu .xyz GRATUIT pentru 20 clienți Clever-Host

Stimați vizitatori,Oferim spre înregistrare gratuit un numar de 20 de domenii .XYZ pentru clientii Clever-Host. Tot ce trebuie sa faci este sa ai cel putin un serviciu activ si sa folosesti Cuponul Promoțional. Costuri în primul an: GRATUIT Costul reînoirii: 13 Euro Cupon Promoțional: XYZCLEVER Verifică disponibilitate domeniu: ... Continuare »

Jun 1st REDUCERE -20% la toate serviciile!

reducere de 1 iunie

Cu ocazia zilei de 1 iunie, am creat un Cupon Promotional care reduce preturile tuturor serviciilor cu -20% !

Pentru a beneficia de reducere, introdu cuponul promotional: 12101991 la finalul comanzii!

Mar 1st Convinge-ne că ai cel mai frumos Server Metin2!

Ai serverul de Metin2 găzduit la noi?Convinge-ne că ai cel mai frumos Server de Metin2, iar noi îți oferim 5 zile de suport gratuit și te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru serverul tău! Implementari, reparatii buguri, tutoriale live cu explicatie .etc.)CE TREBUIE SĂ FACI?1. Postează în perioada 1-8 MARTIE o prezentare a serverului pe ... Continuare »

Feb 15th Modificari Contra Cost Server/Client Metin2

Echipa Clever-Host asigura clientilor firmei si nu numai urmatoarele servicii de modificare client si server+protectii:1.Criptare client(este necesara sursa la binary)Descriere:-sistemul foloseste criptare in sursa clientului cu type-urile la lzo modificate si cheie interna.-clientul odata criptat este imposibil de decriptat,nici dumneavoastra nu ... Continuare »

Jan 10th Game, DB, Launcher + Sursa Premium

  Update v1.1-chat global.-sageti infinite pe server.-exp pet cu efect.-fixat cube(orice valori sunt posibile fara crash server).-transfer de bonusuri intre 2 costume este posibil.-puteti adauga in party 90 de membri Astazi punem la vanzare noul game si db creat special pentru clientii clever-host.roPretul acestui pachet este de 10 euro ... Continuare »

Dec 17th Extragere specială de sărbători!

UPDATE 03.01.2016In urma extragerii la sorti (vezi video bit.ly/1SrckFm ), castigatorul campaniei este Bogdan Spirleanu. Felicitari! Comanzi și câștigi!Comandă orice pachet de găzduire în perioada 19 - 31 DECEMBRIE și intri automat în tragerea la sorți pentru un voucher in valoare de 100 RON.Câștigătorul va fi anunțat prin email ... Continuare »

Nov 1st Castigatorul campaniei "Newsletter Clever-Host" Editia 1

Campania Newsletter Clever-Host Editia 1

A fost ales castigatorul campaniei "Newsletter Clever-Host EdiȚia 1".
Numele lui este Andrei Oniciuc Emailandrey_clawdyw@yahoo.ro
FELICITARI!Oct 31st Reducere -50% de Halloween!!

REDUCERE -50% LA TOATE SERVICIILE!CUPON PROMOTIONAL: NKLK31Valabilitate pana pe 01 Noiembrie!CUM FOLOSESC CUOPNUL PROMOTIONAL?Comanda serviciul dorit.Alege-ti serviciul dorit. Adauga-l in cos si configureaza-l urmand pasii din formularul de comanda.     Introdu Cuponul PromotionalInainte de a finaliza ... Continuare »

Oct 5th Oferta 3+1 GRATIS

Oferta 3 luni + 1 GRATISLa plata in avans pe 3 luni, primesti 1 luna de gazduire GRATUIT.Oferta este valabila doar pentru serviciile de Game Hosting.Pentru a beneficia de aceasta oferta va trebui sa aveti suma totala pentru cele 3 luni de gazduire in contul de client si sa deschideti un ticket la departamentu de vanzari.--> Deschide ... Continuare »